sábado, 16 de febrero de 2013

Títol:  El Papu
Autor:  Pablo Albo
Editorial: OQO Col·lecció Editora

Sinopsi: El Papu és un personatge amb molta gana que es menja a tot que es posa davant seu. En aquest conte, és menja a 3 nenes, un butaner amb la bombona de gas inclosa, un exercit i pa amb mel. Al final, és una insignificant i poderosa formiga el personatge que acaba amb el perillós monstre. Un final feliç i amigable per a una història de por imaginaria i d’humor.
ISBN: 84 - 96573 – 84 - 2
Any d’edició: 2006
Il·lustracions: Maurizio A. C. Quarello
Que destaquem d’aquest conte per als infants:
Tot i que és tracta d’una història de por, l’autor sap com barrejar la por amb el riure. El conte comença bastant malament, però el desenllaç és amable i divertit. Per tant, pensem que és un conte que pot ajudar als infants a fer desaparèixer aquelles pors imaginaries (Ex: L’home del sac), descobrint que no existeix. A més, aportant una mica d’humor a l’assumpte, ajuda als nens i nenes a pal·liar les seves pors infantils.
Crítica constructiva:
Trobem que és un conte molt apropiat per a infants entre els 4 i 6 anys, ja que, és quan comencen a desenvolupar diferents pors a personatges imaginaris. El Papu seria un conte per explicar, ja que conté l´humor que necessitarà un infant per entendre que tot és irreal i que alguns monstres, no  són tant dolents, sinó també divertits.
Algunes imatges del conte:





No hay comentarios:

Publicar un comentario